sandu-prokomentuvala-pogrozi-rf-schodo-pogirshennya-vidnosin-z-moldovoyu

Санду прокоментувала погрози рф щодо погіршення відносин з Молдовою

 • 2744200 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. МЗС росії почало погрожувати Молдові після того, як Кишинів вислав дипломатів країни-агресора. На що президентка Молдови Майя Санду відреагувала різко, пише NewsMaker, передає УНН.

Деталі 

МЗС росії назвало скорочення кількості співробітників посольства рф в Молдові "недружнім кроком, який матиме наслідки для відносин між країнами".

При цьому у відомстві поскаржилися, що через такий крок співробітники посольства не зможуть надавати "належні обсяги та терміни надання консульських послуг".

Президентка Молдови Майя Санду різко відреагувала на такий випад росії.

"Я впевнена, що співробітників посольства росії достатньо для надання якісних послуг. Загалом наші відносини з росією різко погіршилися після того, як росія напала на Україну та вбиває невинних людей, руйнує міста та села в Україні", - наголосила глава держави.

Нагадаємо

Частина російських дипломатів і співробітників російського посольства в Молдові 14 серпня вилетіли з Кишинева в росію. Це сталось після того, як журналісти опублікували розслідування про антени і супутникові тарілки на даху російського посольства, Міністерство закордонних справ Молдови викликало на консультації посла росії в Молдові олега васнецова.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Поліція показала перші хвилини після ворожого удару по Львову

     • 2844235 переглядiв

    У місії SpaceХ для NASA візьме участь російський космонавт

     • 1133118 переглядiв