samsung-galaxy-s22-idealniy-smartfon-iz-gidnim-funktsionalom

Samsung Galaxy S22 - ідеальний смартфон із гідним функціоналом

 • 1030348 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Відомий бренд Samsung давно випускає стильні та компактні мобільні телефони, які в процесі еволюції стають смартфонами з особливим функціоналом. Останнім часом актуальністю користується модель Galaxy S22, що має екран на 6,1 дюйма, відмінні технічні характеристики та прийнятний зовнішній вигляд із різноманітністю відтінків.

Дисплейний модуль включає три об'єктиви, що дозволяє створювати різні фотографії залежно від обставин, рівня освітлення та інших параметрів. Обираючи Samsung S22, можна бути впевненим, що телефон стане універсальним помічником. Після випробування цього продукту стало зрозумілим, що смартфон підійде для школярів, студентів, бізнесменів та представників різних професій.

Зовнішній вигляд

Це класичний прямокутний смартфон, але доповнюється закругленими краями. Спереду та ззаду встановлений захист CG7+, що гарантує протидію подряпинам, передчасному зносу та іншим негативним впливам. Рамка по периметру виготовляється з легкого, але водночас міцного алюмінію. Фронтальна камера вдало сховалася завдяки невеликому вирізу. Через невеликі габарити рамок більшу передню частину телефону займе дисплей.

Захист корпусу виконаний за стандартом IP68, хоча не зайвим буде купівля захисної плівки, скла та чохла. Завдяки цьому можна зберегти привабливий зовнішній вигляд телефону навіть через кілька років активної експлуатації.

Модуль камер

Він включає три компоненти:

1. Основний. Камера з роздільною здатністю 50 Мп, а також діафрагмою f/1.8 та оптичною стабілізацією;
2. Телефото. Показники 10 Mп та f/2.4, а також оптичний зум 3х, а також гібридний зум 10х;
3. Ультраширококутний. Показники 12 Mп та f/2.2, а також огляд на 120 градусів та наявність технології Super Steady video, що дозволяє стабілізувати запис відео в автоматичному режимі.

Користувачі також мають можливість знімати відео у форматі 8K. Це дозволить отримати близько 68 млрд відтінків, відповідно картинка виглядає не просто соковито, а унікально.

Автономна робота

За цей момент відповідає батарея ємністю 3700mAh. Виробник застосовує алгоритми штучного інтелекту, що суттєво скорочує витрати батареї, тому час автономної роботи збільшено. Є можливість скористатися прискореною зарядкою потужністю 25 Bт.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Samsung Galaxy S22 - ідеальний смартфон із гідним функціоналом

     • 1030348 переглядiв

    На Полтавщині зносять старе єврейське кладовище

     • 1073662 переглядiв