ukenru
samoylova-prokomentuvala-sviy-progrash-na-yevrobachenni

Самойлова прокоментувала свій програш на Євробаченні

 • 19322 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Представниця Росії Юлія Самойлова прокоментувала своє непотрапляння в фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2018. Про це повідомляє УНН з посиланням на РІА Новини.

"Це дуже крутий досвід для мене, незабутній. Я буду довго зберігати його в своєму серці", -сказала вона.

Самойлова також подякувала допомагавшим їй у підготовці до виступу учасникам команди і всім, хто її підтримував і за неї "переживав".

Як повідомляв УНН, вихід українського представника в фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення , який проходить зараз в Португалії - зберіг за Україною унікальне досягнення.

Представник України на пісенному змагань оформив 15-й вихід українського представника в фінал події, тобто забезпечуючи постійну участь українців у фінальному концерті за звання переможця.

Починаючи з дебюту в 2003 році українські представники не припиняли боротьбу на стадії півфіналу, з них 9 виступів - завершилися в чиній десятці держав за результатами голосування журі та телеглядачів, з них один раз на третьому місці, двічі на другий і переможною позиціях.

У свою чергу російська делегація вперше в історії не змогла подолати стадію першого шоу.

У фіналі, який відбудеться 12 травня на сцені, розташованій на лісабонської арені "Altice", український представник виступатиме під номером №1.

Українські Національні Новини

Новини Світу