same-vid-vas-zalezhit-chi-buti-vsim-nam-zelenskiy-zvernuvsya-do-viyskovikh-ta-visloviv-poshanu

Саме від вас залежить, чи бути всім нам: Зеленський звернувся до військових та висловив пошану

 • 1017159 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що пишається українськими військовими та зазначив, що від них залежить, чи бути Україні. Про це він сказав під час заходу до річниці повномасштабної війни, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Я звертаюся зараз до усіх, хто обрав для себе саме таку долю, до усіх наших героїв, до тих, хто присутній тут, на Софійській площі, хто чує мене зараз в різних куточках України, до тих, хто воює зараз і бореться за Україну. За Україну сьогодні, й хто наближає нашу перемогу. Я звертаюся зараз до тих, хто вже чув вдячність за порятунок життів українців і хто неодмінно почує вдячність, коли ще врятує життя», - сказав Зеленський.

Президент вказав, що також звертається до тих, хто допомагає всім українцям, допомагає державі, кожному і кожній, хто допомагає Україні долати випробування і чия міцність, чия хоробрість, порядність ще стануть опорою державі й народу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Основа нашої стійкості – люди. За 9 років війни ми стали міцнішими за бетон і сталь – Залужний

«Я звертаюся зараз до тебе, український солдате, я звертаюся до тебе, рятівнику українців, я звертаюся до тебе, помічнику держави. Сьогодні, після року вирішальної війни за незалежність України, і тут на цьому величному місці, яке бачило Ярослава, і Богдана, і Михайла, і багатьох інших, хто бився за Україну, я хочу сказати усім вам, усім вам, хто б’ється за Україну і хто живе Україною, я хочу сказати, що я пишаюсь вами. Ми всі, кожен і кожна, пишаємося вами, і хай ця гордість йде вулицями й окопами. Хай ця гордість йде майданами й містами, хай ця гордість йде серцями й країнами, хай ця гордість промовляє всюди: Україна живе!» - сказав Президент.

Він зазначив, що нехай ця гордість не забуває, скільки героїв віддали життя за Україну і волю для держави та людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резніков заявив, що буде наш контрнаступ, крок за кроком ми прийдемо до перемоги

«Кожен та кожна, хто бореться за Україну, українські воїни, українські герої, ті, хто свідомо став на цей шлях, і ті, кого цей шлях обрав 2014 року і 24 лютого, ті, хто не уявляють свого життя без допомоги іншим українцям… саме від вас залежить, чи бути всім нам, чи бути Україні. Щодня залежить, щогодини саме від тебе, український воїне. Найголовніша наша людина, яка стоїть, і завдяки якій стоять мільйони українців, і завдяки якій вистоїть Україна. Завдяки якій вічно лунатиме Слава Україні!» - сказав Зеленський.

Зеленський також провів церемонію вручення державних нагород України військовим.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Відкривай IBOXCARD – вигравай powerbank

     • 882836 переглядiв