ukenru
sabo-dinamo-ne-zasluzhilo-na-peremogu-u-matchi-z-kolosom-a-suddya-ne-vporavsya-zi-svoyim-zavdannyam

Сабо: "Динамо" не заслужило на перемогу у матчі з "Колосом", а суддя не впорався зі своїм завданням

 • 11298 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Дискусії стосовно сумнівного суддівства під час матчу "Динамо - Колос", що пройшов 22 червня, й досі не вщухають. Обурені діями арбітрів тоді були не лише гравці команди, яка програла, але й вболівальники. Свою думку з цього приводу висловив і екстренер біло-синіх Йожеф Сабо, передає УНН із посиланням на спортивний портал "Чемпіон".

"Динамо" не заслужило на перемогу, "Колос" виглядав відчутно краще. Напевно, після кількох перемог кияни розслабилися і подумали, що без зусиль обіграють суперника. Тут вже психологія зіграла свою роль. "Колос" виглядав гідно, тільки не використовував свої моменти, а шанси забити у них були. У "Динамо" можу виділити тільки Бущана (Георгій Бущан - ред.) - непоганий воротар. Є ще і Бойко, але Олексій Михайличенко бачить, що Денис трохи просів і ставить найсильнішого на цей час", - вважає Сабо.

Також функціонер додає, що арбітр взагалі не впорався зі своїм завданням на матч, і виправдовувати його - марно.

"Інша справа - арбітр не впорався зі своїм завданням. Як би його не виправдовували, я стою на своєму, як і багато футболістів і інші футбольні експерти. Навіщо їм VAR, якщо вони не вміють ним користуватися? Як можна розбирати спірний епізод через кілька хвилин, коли вже все загралося? Як можна дивитися 3-4 хвилини момент, по якому і дивитися нема чого? Там і свистіти не було потреби. В Англії на таке навіть не подивляться. Ну, притримав ледь помітно. Це все псує гру", - сказав Сабо, додавши, що в Україні досить низький рівень суддівства.

"Постійно говоримо про роботу арбітрів. У судді йдуть "хто попало", - резюмував він.

Нагадаємо, під час матчу "Динамо-Колос" арбітр призначив чотири 11-метрових удари. І столична команда таки перемогла із рахунком - 2:1.

Більшість читачів футбольних порталів називають суддівство у матчі "Динамо - Колос" жахливим.

"Після матчу хавбек "Колоса" Вадим Мілько заявив, що "це перетворюється у цирк". Користувачі Football.ua згодні з гравцем. 58,1% користувачів (2969 осіб) назвали суддівство Сергія Бойка "жахливим", 9,5% (485 голосів) - "відмінним". Решта 32,4% голосів - розділилися між варіантами "добре", "задовільно" і "погано", - повідомляв з цього приводу портал football.ua.

Українські Національні Новини

Спорт