ukenru
saakashvili-prigroziv-vidmovitisya-vid-likuvannya-chomu

Саакашвілі пригрозив відмовитися від лікування: чому

 • 28666 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі заявляє, що відмовиться від курсу лікування у військовому госпіталі в Горі, куди його раніше перевели з тюремної лікарні, якщо до нього не пустять опозиційних депутатів. Про це йдеться на його сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

"Уже тиждень до мене не пускають членів парламенту від "Національного руху" та інших партій. Якщо із завтрашнього дня не дозволять увійти депутатам, я відмовляюся від курсу лікування і прийму лише ті медикаменти, які мені були прописані до мого ув’язнення", - написав Саакашвілі.

Деталі

Також, Саакашвілі стверджує, що співробітники Служби державної безпеки Грузії обшукують медперсонал, щоб через них він не зміг передавати суспільству послання.

Нагадаємо

Після переведення в клініку з тюремної лікарні Саакашвілі заявив, що припиняє голодування, яке тривало 50 днів. Йому стало гірше в результаті тривалого голодування. Лікарі в реанімації виявили у нього ураження мозку.

Його особистий лікар Ніколоз Кіпшидзе зазначив, що процес відновлення організму займе тривалий період.

20 листопада група лікарів, призначених МОЗ Грузії, відвідала експрезидента Михайла Саакашвілі в госпіталі міста Горі.

Після візиту лікар Ніно Шарашенідзе розповіла, що Саакашвілі почав харчуватися за певною схемою. За її словами, стан здоров'я Саакашвілі покращився, хоча у нього є "певні скарги".

Консиліум збирається підготувати письмовий висновок з приводу стану ув'язненого експрезидента.

Українські Національні Новини

Політика