ukenru
s-knyazyev-povidomiv-pro-travmi-trokh-postrazhdalikh-u-kiyevi-politseyskikh

С.Князєв повідомив про травми постраждалих у Києві поліцейських

 • 11896 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. У дівчини-поліцейського, яка була залучена до охорони громадського порядку під час масових заходів з нагоди вшанування пам'яті героїв Небесної сотні у Києві, зламали пальці, іншому – руку, а в третього – закрита черепно-мозкова травма і зламаний ніс. Про це повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв у Twitter, передає УНН.

"Учора під час охорони громадського порядку дівчині-поліцейській зламали пальці. Іншому – руку. У третього – закрита черепно-мозкова травма і зламаний ніс. Провідав їх у лікарні. Вони тримаються гідно", - повідомив С.Князєв.

Нагадаємо, за фактом травмування правоохоронців під час виконання службових обов’язків розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНН, напередодні на Європейській площі відбулись сутички між правоохоронцями та групою активістів, які йшли з вулиці М.Грушевського.

Голова поліції Києва А.Крищенко напередодні повідомив, що затримали п’ятьох протестувальників.

Також нагадаємо, нардеп І.Мосійчук зазначив, що затриманих під час сутичок у Києві звільнили.

Учора під час ОГП дівчині-поліцейській зламали пальці.Іншому–руку.У третього–ЗЧМТ і зламаний ніс.Провідав їх у лікарні.Вони тримаються гідно pic.twitter.com/P1TsLU20pT

— Сергій Князєв (@knyazevsergii) 20 лютого 2017 р.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП