ukenru
ryatuvalniki-gotuyutsya-do-mozhlivikh-debativ-na-nsk-olimpiyskiy

Рятувальники готуються до можливих дебатів на НСК "Олімпійський"

 • 11249 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Рятувальники готуються до забезпечення безпеки під час можливих дебатів кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка на НСК "Олімпійський". Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДСНС України.

"Рятувальники готуються до забезпечення публічного порядку та безпеки під час можливих дебатів на НСК "Олімпійський", - вказали у відомстві.

Розстановку сил та засобів керівництво Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції України та ДСНС обговорило 9 квітня під час виїзної координаційної наради.

"Керівники обговорили розподіл у випадку, якщо дебати кандидатів у президенти України відбудуться на НСК "Олімпійський", - уточнили у ДСНС.

Зокрема, правоохоронці обговорили кількість особового складу, яку необхідно буде залучити до забезпечення безпеки. Також йшлося про взаємодію та координацію дій всіх підрозділів системи МВС, які братимуть участь в охороні публічного порядку.

Нагадаємо, поліція готується забезпечувати порядок на "Олімпійському" у випадку проведення там дебатів.

Раніше кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, однак висунув свої умови до чинного Глави держави Петра Порошенка, зокрема, щодо їх проведення на НСК "Олімпійський".

Його пропозицію кандидат у президенти Петро Порошенко прийняв, вказавши: "стадіон, так стадіон".

Порошенко заявив, що чекає Зеленського на дебати на стадіоні "Олімпійський" 14 квітня. Зеленський же сказав, що піде на дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Перший тур на виборах президента України відбувся 31 березня. ЦВК під ранок 4 квітня опрацювала 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня. Володимир Зеленський отримав 30,24%, Петро Порошенко - 15,95% голосів виборців.

У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру виборів 21 квітня. Офіційно до другого туру пройшли Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

Українські Національні Новини

Суспільство