ukenru
ryaboshapka-prokuratura-pidozryuye-450-osib-v-ramkakh-sprav-maydanu

Рябошапка: прокуратура підозрює 450 осіб в рамках "справ Майдану"

 • 14891 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. У шосту річницю розстрілу Небесної Сотні Генеральний прокурор Руслан Рябошапка разом з Президентом Володимиром Зеленським зустрівся з рідними тих, хто загинув під час трагічних подій 20 лютого 2014 року в центрі Києва, передає УНН з посиланням на повідомлення пресслужби ОП.

Так, повідомляється, що родичі загиблих під час Революції Гідності поскаржилися на те, що вже шість років чекають на результати розслідування злочинів проти учасників Майдану та покарання всіх винних.

Генеральний прокурор зазначив, що слідство триває, і багато винних у злочинах уже відповідають за скоєне.

"Тільки у справах Майдану засуджено 44 людини. Це ті, стосовно яких є остаточне рішення суду, що набрало законної сили. Це ті, хто вже несе покарання… Це і "тітушки", і правоохоронці. Серед тих, кого ми зараз притягаємо, – це 450 осіб. Це ті, кого підозрює прокуратура і слідство у вчиненні злочинів", – сказав він.

Рябошапка підкреслив, що всі речові докази у справі збережені та будуть використані під час судових процесів.

"Жоден доказ не втрачено, жодна справа не втрачена. Нічого не пропало. І жоден день розслідування не втрачено", – додав він.

Як повідомлялося в УНН, в Україні 20 лютого відзначають День Героїв Небесної сотні. У цей пам’ятний день вшановують подвиг учасників Революції Гідності та увіковічують пам’ять Героїв Небесної сотні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП