ukenru
ryaboshapka-povidomiv-koli-budut-rezultati-rozsliduvannya-proslushki-goncharuka

Рябошапка повідомив, коли будуть результати розслідування "прослушки" Гончарука

 • 14957 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Правоохоронці матимуть результати розслідування щодо прослуховування Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука протягом тижня чи двох. Про це сказав Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності, передає кореспондент УНН.

"Щодо прослуховування Прем’єр-міністра України, розслідування здійснюється Службою безпеки України. Ми заслуховували це провадження минулого тижня. Поки що немає остаточних результатів, і я думаю десь можливо протягом тижня-двох ми будемо спроможні мати результати, про які ми повідомимо Президенту та суспільству", - сказав Генпрокурор.

Нагадаємо, 17 січня Президент України Володимир Зеленський заявив, що вимагає від правоохоронних органів за два тижні встановити причетних до запису розмов під час зустрічі Прем’єр-міністра Олексія Гончарука, міністрів і представників Національного банку України. Відповідне завдання Глава держави поставив під час зустрічі з керівниками Служби безпеки України, Офісу Генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ, Національного антикорупційного бюро, Державного бюро розслідувань та Управління державної охорони.

Українські Національні Новини

Політика