ukenru
rusofobiya-na-zakhodi-ye-shkidlivoyu-dlya-yiyi-initsiatoriv-v-putin

Русофобія на Заході є шкідливою для її ініціаторів - В.Путін

 • 10720 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Президент РФ Володимир Путін заявив про русофобські настрої в світі і висловив сподівання, що вони не триватимуть довго, вказавши, що така політика є контрпродуктивною і шкідливою, в тому числі і для її ініціаторів, передає УНН з посиланням на РИА Новости.

"Вона (русофобія - ред.) очевидна. З деяких країн прямо так і б'є через край. З чим це пов'язано? На мій погляд, це пов'язано з тим, що затверджується багатополярний світ. А це не подобається монополістам", - заявив В.Путін, коментуючи питання про русофобські настрої, які останнім часом часто звучать в західних ЗМІ і в промовах політиків.

"Чи довго це триватиме? Думаю, що все-таки... сподіваюся, у будь-якому випадку, що не так довго, і не нескінченно, хоча б тому, що має прийти розуміння, що це контрпродуктивно і шкодить всім. Звичайно, і нам завдає певної шкоди. Але шкодить і тим, хто ініціює таку політику", - сказав В.Путін.

Він висловив думку, що "це усвідомлення вже приходить".

"Ми абсолютно очевидно бачимо певні зміни ситуації, причому на краще. Сподіваюся, що ця тенденція збережеться", - додав президент РФ.

Нагадаємо, В.Путін назвав політику розширення НАТО короткозорою.

Українські Національні Новини

Новини Світу