rukh-vantazhivok-na-kordoni-zi-slovachchynoiu-rozblokovano

Рух вантажівок на кордоні зі Словаччиною розблоковано

 • 33884 переглядiв

Рух вантажівок через словацько-український кордон відновився після того, як напередодні закінчилася блокада, і зараз на кордоні в черзі стоять 625 вантажівок

Рух для вантажівок через словацько-український кордон у пункті пропуску "Вишнє Нємецке-Ужгород" розблоковано, акція далекобійників завершилася напередодні. На кордоні з боку Словаччини у чергах 625 вантажівок. Про це повідомили у вівторок у Держприкордонслужбі, пише УНН.

Рух для вантажівок через пункт пропуску "Вишнє-Нємецке", суміжний українському пункту пропуску "Ужгород", розблокований. 4 грудня о 22:00 дії учасників акції, які блокували рух вантажівок через пункт пропуску "Вишнє-Нємецке", завершилися.

- повідомили у Держприкордонслужбі у Telegram.

Деталі

Оформлення транспортних засобів, як зазначили у ДПСУ, здійснюється встановленим порядком.

При цьому там зауважили, що у зв'язку з ускладненим рухом на польському кордоні, на кордоні зі Словаччиною збільшилася кількість вантажівок, які обирають цей напрямок для перетину кордону з Україною.

"Станом на сьогоднішній ранок у черзі на території Словаччини в бік України перебуває 625 вантажних транспортних засобів", - повідомили у ДПСУ.

Нагадаємо

1 грудня словацькі далекобійники почали блокувати рух вантажівок на прикордонному пункті пропуску "Вишнє Нємецке-Ужгород" з Україною, дозволяючи обмежений проїзд. Вони приєдналися до польських водіїв вантажівок.

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Рух вантажівок на кордоні зі Словаччиною розблоковано

     • 33884 переглядiв

    Центр Херсона під ворожим ударом - ОВА

     • 32132 переглядiв

    Армія рф вночі обстріляла Очаків, є пошкодження

     • 32058 переглядiв

    На півдні знищили чотири "шахеди", один з них - на Вінниччині

     • 32788 переглядiв