ukenru
rukh-trasoyu-kiyiv-kharkiv-uskladneno

Рух трасою Київ-Харків ускладнено

 • 12252 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. У Полтавській області ускладнено рух на автошляху М-03 (траса Київ-Харків). Про це повідомляє УНН з посиланням на дані ДСНС. 

"У Полтавській області ускладнено рух на автошляху М-03, між с. Красногорівка Великобагачанського р-ну та с. Червоне Хорольського р-ну (затор близько 20 км). Поліцією перекрито рух для роботи техніки автодору. Всього залучено 9 од. техніки та 17 чол., в тому числі від ДСНС 5 од. тех. та 10 чол. о/с, з них 3 пересувні пункти обігріву", - сказано у повідомлені. 

Також, ускладнено рух на автошляху Золотоноша – Кременчук (траса Н-08) поблизу с. Липове. В заторі перебуває близько 50 автомобілів. Організовано пункт обігріву в приміщенні школи с. Святилівка (розміщено 125 чол.). Всього залучено 9 од. тех. та 21 чол., в тому числі від ДСНС 4 од. техніки та 14 чол., з них 2 пересувних пункти обігріву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад півсотні автомобілів застрягли у заторі на Кіровоградщині

До Полтавської області додатково направлено важку інженерну техніку (ІМР - МЦШР ДСНС України та БАТ – Навчального центру ОРС ЦЗ ДСНС).

У Черкаській області ускладнено рух на автошляху Золотоноша - Кременчук (траса Н-08) на ділянці поблизу села Тимченки Чорнобаївського району. В заторі залишається близько 10 транспортних засобів. Всього залучено 3 од. техніки та 9 чол., в тому числі від ДСНС 1 од. тех. та 5 чол. о/с.

Як повідомляв УНН, розпорядженням штабу "Укравтодору" обмежено рух великогабаритного та громадського транспорту у Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП