ukenru
rukh-stolichnim-khreschatikom-perekrili-do-kintsya-travnya

Рух столичним Хрещатиком перекрили до кінця травня

 • 11461 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Рух транспорту на частині вулиці Хрещатик у центрі столиці перекрили до кінця травня через підготовку та проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані КМДА.

Зокрема, з 12 травня до 31 травня 2018 року буде перекрито рух транспорту на ділянці вулиці Хрещатик від вулиці Архітектора Городецького до вулиці Богдана Хмельницького. Автобуси маршрутів №№ 24, 114 курсуватимуть у цей час по трасі руху вихідного дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готельний номер за півмільйона, або скільки коштує житло в Києві на період Ліги чемпіонів

Крім того, будуть й інші заборони чи обмеження руху транспорту у 1,5-кілометровій зоні навколо НСК "Олімпійський" та інших локацій спортивних подій. 

Так, для розмежування автомобільних та пішохідних потоків на підʼїзді до НСК "Олімпійський" тимчасово встановлять напрямну огорожу. 

Крім того, у ніч із 26 на 27 травня роботу міського пасажирського транспорту продовжать на 3 години, організувавши перевезення існуючими маршрутами міського наземного пасажирського транспорту, які проходять біля станцій столичного метро (після проходження його останніх потягів).

Нагадаємо, в Києві відбудуться найближчі фінальні поєдинки жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів, а саме 24 і 26 травня відповідно. У фіналі Ліги чемпіонів 26 травня у Києві зіграють англійський "Ліверпуль" і мадридський "Реал".

Додамо, у Києві відбудеться обрання міст-господарів фіналів ЛЧ і ЛЄ 2020 року.

Українські Національні Новини

Київ