ukenru
rozvidka-u-chornomu-mori-perebuvaye-blizko-50-boyovikh-korabliv-rf-z-yakikh-4-pidlodki

Розвідка: у Чорному морі перебуває близько 50 бойових кораблів РФ, з яких 4 - підлодки

 • 23774 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Наразі у Чорному морі перебуває близько 50 бойових кораблів, у тому числі 4 підводних човни Чорноморського флоту Російської Федерації. Про це у відповідь на інформаційний запит УНН повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

"На цей час у Чорному морі перебуває близько 50 бойових кораблів, у тому числі 4 підводних човни Чорноморського флоту РФ", - повідомили розвідники.

Так, за інформацією військової розвідки, ці сили базуються як в окупованому Криму на території Кримської військово-морської базу в місті Севастополь, так і на Новоросійській військово-морській базі - місто Новоросійськ, Краснодарський край РФ.

"Серед них - 17 ракетних кораблів, у тому числі 6 носіїв крилатих ракет морського базування "Калибр". Крім того, у складі підрозділів Берегової охорони прикордонних управлінь Прикордонної служби ФСБ РФ перебуває до 90 прикордонних сторожових кораблів (катерів)", - додали в Управлінні.

Зазначимо, ОКР "Калібр" - російські крилаті ракети, тактико-технічних характеристик яких у відкритому доступі немає.

Як повідомляв УНН, на початку місяця сторожовий корабель Чорноморського флоту Російської Федерації "Допитливий" був відправлений до корабля Fort McHenry для "контролю" в акваторії Чорного моря.

Українські Національні Новини

Політика