ukenru
rozvidka-na-okupovanomu-donbasi-rozpochala-robotu-komisiya-zs-rf

Розвідка: на окупованому Донбасі розпочала роботу комісія ЗС РФ

 • 10451 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. На окупованій території Донецької та Луганської областей розпочала свою роботу комісія зі штабу 8 армії Південного військового округу ЗС РФ. Російсько-окупаційне командування вживає додаткових заходів для посилення безпеки перебування командного складу ЗС РФ. Про це з посиланням на дані розвідки повідомляє Міністерство оборони України, передає УНН.

"Зокрема, для забезпечення безпеки членів комісії зі штабу 8 армії Південного військового округу ЗС РФ, яка з 21 травня ц.р. розпочала роботу у з’єднаннях і частинах т.зв. 1 та 2 АК, окупаційними адміністраціями залучено підрозділи т.зв. "МВС" під керівництвом представників ФСБ РФ. При цьому, у районах перебування комісії проводяться фільтраційні заходи, блокування руху цивільного транспорту, зачистки населених пунктів та обшуки на об’єктах приватної власності з метою виявлення т.зв. "доказів сприяння українським спецслужбам", незареєстрованих зброї та боєприпасів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російське командування на Донбасі привело у ступінь вищої бойової готовності кілька військових частин і з'єднань бойовиків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП