ukenru
rozsliduvannya-svidchit-pro-pryamu-vidpovidalnist-rosiyi-u-tragediyi-mh17-volker

Розслідування свідчить про пряму відповідальність Росії у трагедії MH17 – Волкер

 • 8643 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Міжнародне розслідування показало пряму відповідальність Росії у трагедії MH17. Про це повідомив спеціальний представник США з питань України Курт Волкер під час телефонного брифінгу з міжнародними журналістами, передає УНН з посиланням на Радіо Свобода.

“Нідерландці дуже чітко встановили факт російської прямої відповідальності, встановили підрозділ, з якого надійшла ця протиповітряна зброя, яка була використана і повернута. Це дуже важливо, бо, я думаю, нідерландське розслідування підкреслює, що справді є пряма відповідальність Росії і Росія має змінити підхід і вирішити на користь миру (на Донбасі — ред.)”, — зазначив він.

Нагадаємо, об'єднана слідча група (JIT) з розслідування катастрофи рейсу MH17 визначила, що літак було збито самохідною установкою "Бук", яка належить 53-й бригаді з міста Курська Російської Федерації.

Як повідомляв УНН, п’ять країн домовилися про кримінальне переслідування винних в катастрофі MH17.

Літак компанії Malaysia Airlines рейсу MH17 був збитий на сході України 17 липня 2014 року. В авіакатастрофі загинули всі 298 осіб, які перебували на борту.

Українські Національні Новини

Політика