rozpochinayetsya-sudoviy-protses-kevina-speysi-za-zvinuvachennyami-v-seksualnomu-nasilstvi

Розпочинається судовий процес Кевіна Спейсі за звинуваченнями в сексуальному насильстві

 • 862840 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Сьогодні розпочинається судовий процес між американським актором Кевін Спейсі та Ентоні Реппом, який у 2017 висунув голлівудській зірці звинувачення в сексуальному насильстві. Очікується, що суд триватиме менше двох тижнів, пише УНН з посиланням на The Associated Press.

Деталі

Сьогодні, 6 жовтня, розпочнеться відбір присяжних для судового розгляду, після чого будуть вступні слова. Репп вимагає компенсації за "душевні та емоційні страждання, витрати на лікування та втрату роботи". Очікується, що Репп і Спейсі дадуть свідчення на суді.

Повідомляється, що серед інших свідків, ймовірно, буде психолог, який вважає, що Репп зараз відчуває "посттравматичний стресовий розлад внаслідок зустрічі зі Спейсі".

Контекст

Ентоні Репп звинувачує Спейсі у тому, що у 1986 році в Нью-Йорку, коли він був 14-річною дитиною-актором 26-річний Кевін запросив його на вечірку у свою квартиру, а потім спробував спокусити після того, як інші гості пішли. За його словами, п’яний Спейсі підхопив його на руки, потім поклав на ліжко і заліз на нього. Репп сказав, що він швидко вивернувся і пішов, а потім мовчав про те, що сталося протягом тридцяти років.

У 2017 році, коли в Голлівуді поширився рух #MeToo, він дав інтерв'ю виданню Buzzfeed, у якому розповів цю історію. Кевін Спейсі заявив, що не пам'ятає інциденту, але якщо він поводився так, як описує Репп, "я винен йому найщиріші вибачення за неадекватну поведінку в стані алкогольного сп’яніння".

Пізніше команда юристів Спейсі заявила, що звинувачення неправдиві. За їх словами, Репп ніколи не був на вечірці, а якщо і був, то згідно з його історією, це не було сексуальним домаганням.

Нагадаємо

Протягом кількох років актора масово звинувачували у домаганнях, але довести це не змогли, тому 2019-го прокуратура Америки відкликала звинувачення.

У травні 2022 року Спейсі звинуватили в сексуальних злочинах, включаючи напади на трьох чоловіків після розслідування, проведеного поліцією в Лондоні.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ще плюс 330: Генштаб оновив дані про втрати окупантів

     • 103845 переглядiв