ukenru
rozpochato-prokladannya-asfaltu-na-dilyantsi-avtomobilnoyi-dorogi-yaka-vede-vid-kpvv-zolote

Розпочато прокладання асфальту на ділянці автомобільної дороги, яка веде від КПВВ “Золоте”

 • 21162 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Розпочато прокладання асфальту на ділянці автомобільної дороги, яка веде від КПВВ “Золоте” до мосту в бік населеного пункту Первомайськ Луганської області, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Днями працівники одного з приватних підприємств розпочали прокладати асфальт на ділянці автомобільної дороги, яка веде від КПВВ “Золоте” до мосту в бік населеного пункту Первомайськ Луганської області. Спостережна група української сторони СЦКК спільно із патрулем СММ ОБСЄ та представниками цивільно-військового співробітництва забезпечила контроль гарантій безпеки та дотримання режиму припинення вогню під час проведення робіт", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, УС СЦКК разом із патрулем СММ ОБСЄ та піротехнічними підрозділами ДСНС України забезпечили проведення планового здійснення забору проб ґрунтових вод у свердловинах на хімічний аналіз та укріплення місця усадки ґрунту шлаконакопичувача навколо фенольного заводу в районі Новгородського Бахмутського району.

"Забір проб ґрунтових вод здійснюється щотижнево для контролю екологічної безпеки населення Донбасу, адже вода скидається у водойми громадського використання", - зазначається в повідомленні.

Також наголошується, що українська сторона СЦКК й надалі вживатиме заходів, що сприяють відновленню пошкодженої інфраструктури та підтриманню екологічної безпеки на Донбасі.

Нагадаємо, ОБСЄ не зафіксувала “істотної шкоди” від пожеж спорудам біля КПВВ “Станиця Луганська”.

Українські Національні Новини

Політика