ukenru
rozpilennya-gazu-v-shkoli-u-kharkovi-politsiya-vidkrila-spravu

Розпилення газу в школі у Харкові: поліція відкрила провадження

 • 9885 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. У зв'язку з розпиленням газу у харківській школі поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "хуліганство". Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України, передає УНН.

Інформація про розпилення в одній зі шкіл Московського району невідомої речовини надійшла до районної поліції сьогодні близько 12:09. На місці поліцейські з’ясували, що в приміщенні школи невстановлені особи розпилили невідому речовину.

Керівництво школи провело термінову евакуацію дітей. В результаті події 26 учнів із діагнозом "отруєння" були доставлені до лікарні.

"Слідчі відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зараз поліція встановлює усі обставини події. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років", - зазначили у поліції.

Як повідомляв УНН, після повідомлення про розпилення газу в харківській школі місцева влада повідомила про звернення школярів до медиків зі скаргами на слабкість та утруднене дихання, в обласну дитячу лікарню госпіталізовано 15 дітей.

Нагадаємо, раніше батько однієї з учениць, адвокат Олег Головков повідомив, що в одній з харківських шкіл розпилили газ, дітей забирають у лікарню.

За даними МОЗ, на даний момент постраждали 37 дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП