ukenru
rozkradannya-koshtiv-uz-trom-pidozryuvanim-obrali-zapobizhni-zakhodi

Розкрадання коштів УЗ: трьом підозрюваним обрали запобіжні заходи

 • 10309 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Трьом підозрюваним у незаконному заволодінні коштів ПАТ "Укрзалізниця" у сумі 93,2 млн гривень обрали запобіжні заходи. Про це повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає УНН.

"17 січня 2019 року під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури слідчими суддями Солом’янського районного суду міста Києва обрано запобіжні заходи трьом особам, затриманим за підозрою у заволодінні 93,2 млн гривень грошових коштів філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця", – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що сторона обвинувачення клопотала про обрання стосовно затриманих запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою з визначенням суми застави та покладенням обов’язків, передбачених КПК України, залежно від ролі кожного у вчиненні вказаного злочину та їх майнового стану.

"Слідчими суддями стосовно 2 підозрюваних осіб обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту, ще 1 особі обрано заставу в розмірі 1,921 тис. гривень. Також при обранні запобіжного заходу суд визначив підозрюваним процесуальні обов’язки, передбачені ст. 194 КПК України", – повідомили у САП.

Питання щодо апеляційного оскарження буде вирішуватися після отримання повного тексту ухвал про обрання запобіжних заходів, додали в антикорупційній прокуратурі.

Нагадаємо, сімом особам повідомили про підозру у заволодінні 93,27 млн грн ПАТ "Укрзалізниця". Трьох осіб – двох посадовців підприємства-виробника та керівника компанії-посередника – було затримано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП