ukenru
rozkradannya-1-2-mlrd-grn-kreditu-vaks-vzyav-pid-vartu-sche-dvokh-pidozryuvanikh

Розкрадання 1,2 млрд грн кредиту: ВАКС взяв під варту ще двох підозрюваних

 • 13507 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Вищий антикорупційний суд обрав міру запобіжного заходу ще двом підозрюваним у справі заволодіння 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту Нацбанку. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП у Facebook.

"Антикорупційний суд застосував до директорки компанії, майно якої передавалось під заставу, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із заставою у сумі понад 1 млн 920 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Також ВАКС обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 384,2 тис. грн директору компанії, яка здійснювала оцінку нерухомості та яка пов’язана з власниками "ВіЕйБі Банку".

Загалом, вже шістьом підозрюваним у вказаній справі ВАКС обрав запобіжний захід.

Нагадаємо, слідчі судді ВАКС вже обрали запобіжні заходи у справі щодо заволодіння 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту, наданого Національним банком України ПАТ "ВіЕйБі Банк": члену Ради Національного банку України Миколі Каленському, колишньому директору Генерального департаменту банківського нагляду НБУ Аллі Шульзі та колишньому заступнику голови правління "ВіЕйБі Банку" Андрію Яцюті та засновнику одного з товариств, який підозрюється у заволодінні 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП