ukenru
rozkradannya-1-2-mlrd-grn-kreditu-kalenskomu-pomyakshili-zapobizhniy-zakhid

Розкрадання 1,2 млрд грн кредиту: Каленському пом’якшили запобіжний захід

 • 12923 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд змінив запобіжний захід члену ради Національного банку України Миколі Каленському з цілодобового домашнього арешту на нічний. Про це журналісту УНН повідомила керівник відділу комунікацій у Вищому антикорупційному суді Олеся Чемерис.

"Суд змінив запобіжний захід підозрюваному із цілодобового на домашній арешт у певний час доби - із 22:00 до 6:00, за винятком, коли йому потрібна медична допомога до 24 квітня включно", - повідомила Чемерис.

Також, за її словами, на підозрюваного також покладено додаткові обов’язки: прибувати до слідчого чи прокурора за першою вимогою; не відлучатися з території Києва та Київської області без дозволу слідчого, прокурора або суду; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками у даному кримінальному провадженні; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свої паспорти для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід члену Ради Національного банку України Миколі Каленському у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як повідомлялося в УНН, вісьмом колишнім та чинним службовим особам Національного банку України, ПАТ "ВіЕйБі Банк" та службовцям приватного сектору повідомлено про підозру у заволодінні грошовими коштами стабілізаційного кредиту Нацбанку в сумі 1,2 млрд грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП