ukenru
rozigruyuchiy-zbirnoyi-ukrayini-nazvav-sino-zhovtikh-autsayderami-yevrobasketu-2017

Розігруючий збірної України назвав синьо-жовтих аутсайдерами Євробаскету-2017

 • 10110 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Розігруючий захисник національної чоловічої збірної України з баскетболу Денис Лукашов оцінив перспективи команди на чемпіонаті Європи 2017 року. Про це інформує прес-служба ФБУ, передає УНН.

"На даний момент, на папері, за рейтингом ми – аутсайдери нашої групи. Але це нічого не міняє – все одно нам доведеться зіграти з цими командами – з Німеччиною, Італією, Литвою, Ізраїлем. Окрім Литви ми усіх обігравали на товариських турнірах за останні рік-два. Чому ми не можемо зробити те саме в офіційних іграх. Усе залежатиме від того, хто поїде, хто приїде в інші команди. Але це нічого не міняє – все одно ми гратимемо , а як воно буде – одному Богу відомо", - зауважив баскетболіст.

Також Д.Лукашов дав характеристику рівню конкуренції у збірній: "кидається у вічі і за словами тренера, і за списком, що серед "великих" (важкі форварди і центрові – ред.) буде сильна конкуренція. Хлопці усі проводять дуже гарний сезон у своїх командах, у своїх чемпіонатах. І це буде цікаво подивитися. А будь-яка конкуренція дає шанс виявити більш сильного гравця".

Зауважимо, що у крайньому сезоні Д.Лукашов виступав за БК "Єнісей" в Єдиній Лізі ВТБ та Єврокубку.

Додамо також, Д.Лукашов став найефективнішим баскетболістом "жовто-блакитних" у кваліфікації до Євробаскету-2017, а також другим за результативністю (10,7 очки в середньому за гру).

Українські Національні Новини

Спорт