ukenru
rozglyad-zakonu-pro-zbroyu-perenesut-na-nastupniy-plenarniy-chetver-monastirskiy

Розгляд закону про зброю перенесуть на наступний пленарний четвер – Монастирський

 • 15188 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Перламентарі розглянуть законопроект № 4335 про обіг цивільної вогнепальної зброї та бойових припасів до неї наступного пленарного четверга. Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський у кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

Цитата:

"Законопроект сьогодні стояв у прохідній частині, але у зв'язку з тим, що з'явився двохгодинний фактично час для звіту Генерального прокурора, всі питання відповідним чином посунулись. Я бачу, що сьогодні ми очевидно не дойдемо до цього питання. На зватра також його немає сенсу ставити… Я передбачаю, що він буде перенесений на наступний пленарний четвер", - сказав нардеп.

Деталі

Законопроект "про зброю" було включено до порядку денного у четвер, 18 лютого. Однак станом на 14:00 народні депутати встигнули розглянути лише два пункту порядку денного.

Законодавчим актом № 4335 передбачається зокрема, що за аналогією з посвідченням водія, буде запроваджено посвідчення власника зброї, у якому зазначаються категорії зброї, яку може набути власник посвідчення. Окрім цього, на кожну одиницю зброї впроваджується технічний паспорт, у якому зазначаються відомості про власника та серійний номер зброї.

Доповнення

Зазначимо, що цього тижня "слуги народу" провели голосування у фракції щодо розгляду законопроекту: більшість висловилась "за" те, щоб винести питання на розгляд в залі з можливістю відправки його на повторне перше читання.

Українські Національні Новини

Політика