ukenru
rozgin-kempingu-v-odesi-viklikav-oburennya-v-sotsmerezhakh

Розгін кемпінгу в Одесі викликав обурення в соцмережах

 • 18451 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Розгін "дикого" кемпінгу в районі одеського Гідропарку "Лузанівка" розбурхав мережу і викликав шквал критики на адресу міської влади. Як передає УНН, керівництво Суворовської райадміністрації Одеси опублікувало інформацію про те, що її співробітники за допомогою поліції звільнили територію від автотуристів. 

Цитата:

"Співробітники відділу контролю і моніторингу Суворівської РА відвідали відпочиваючих. Їм роз'яснили, що територія парку не є кемпінгом. Для любителів такого відпочинку є спеціальні місця. Люди з розумінням поставилися до зауважень адміністрації і залишають територію парку", - йдеться в повідомленні.

Деталі

У Суворівській РА підкреслюють, що автотуристи встановлюють тенти, паркують машини на зеленій зоні та готують їжу на відкритому вогні, що призводить до ЧС.

"У минулі роки "завдяки" таким туристам, вигоріло кілька дерев. Від вогню підгорає листя, трава. З огляду на температуру повітря, це вкрай пожежонебезпечно", - сказано в повідомленні Суворівської РА.

Інформація, проте, викликала шквал обурення в соцмережах.

"Замість того, що б зробити нормальний кемпінг для людей, влаштовуються цирки для піару!!! Там багато років в такий спосіб відпочивають туристи!!! Перш ніж щось питати, потрібно щось зробити!!!!", - коментує повідомлення Сергій Мазур.

"Але ж 30 років тому кемпінг був, але все продано, тепер там Метро, ​​а люди шукають, куди б приткнутися. Але ж це теж міг бути дохід місту", - пише Олена Вербецька.

"Список місць для відпочинку туристів зі своїм автотранспортом в Суворовському районі надайте, будь ласка. Ви пишіть - вони є. Назвіть їх, або вони є на папері, а на їх місці стирчать МАФи? Логічніше було в цьому пості після всіх цих букв і фото опублікувати такий список", - пропонує Алекс Москаленко.

"Ну так створіть їм умови, нехай люди відпочивають!", - пропонує Ксюха Малевич.

Паралельно міська влада практично позбавила одеситів доступу до пляжів. Перше місце з недоступності для безкоштовного відпочинку впевнено тримають пляжі Аркадії.

Українські Національні Новини

Суспільство