ukenru
rozdam-borgi-i-mandruvatimu-kanadets-vigrav-1-mln-dol-v-lotereyu

Роздам борги і мандруватиму: канадець виграв 1 млн дол. в лотерею

 • 11049 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Житель міста Бедек (Острів Принца Едуарда, Канада - ред.) Ерік Герлунд виграв 1 млн дол. в лотерею "Atlantic 49". Про це повідомляє The Guardian, передає УНН.

Урочиста церемонія нагородження переможця відбулася 15 січня поточного року.

До недавнього часу Герлунд працював в сфері кіноіндустрії. У день відмови від продовження контракту, канадець вирішив купити лотерейний квиток, який приніс йому мільйонний виграш.

Новоспечений мільйонер вирішив витратити частину виграшу в лотерею на погашення заборгованості. Потім, Герлунд планує вирушити у мандрівку по Атлантичній Канаді.

"Я не збираюся працювати в 2018 році. Я довго і наполегливо працював протягом 27 років, дуже багато часу, так що 2018 рік - буде святом для мене, я буду насолоджуватися життям", - розповів про свої плани канадець.

У списку місць, які Герлунд планує відвідати в поточному році - Національний парк Грос-Морн (Канада), Національний історичний парк Л'Анс-о-Медоус (Північна Америка), Стежка Кабота (Нова Шотландія), а також канадське містечко Тігніш.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів державної лотереї "Лото-Забава" налічує вже 281 щасливчика, якому вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Тільки у 2017 році в Україні з'явилося 20 мільйонерів завдяки цій лотереї.

Виграні кошти переможці, в основному, витрачають на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, освіту для дітей чи онуків, і лише трохи залишають для задоволення своїх маленьких радостей у вигляді довгоочікуваної відпустки в різних куточках України або за кордоном.

Тобто, більшість українців ставляться до раптово виграних грошей, як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і в якійсь мірі альтруїстично, на благо дітей і онуків.

Українські Національні Новини

Суспільство