ukenru
rozbombleniy-u-makarovi-pritulok-dlya-tvarin-otrimav-gumanitarnu-dopomogu-z-nimechchini-vid-das-futterhaus-und-macs-pet-food

Розбомблений у Макарові притулок для тварин отримав гуманітарну допомогу з Німеччини від Das Futterhaus und Mac’s pet food

 • 269922 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Німецькі зоомагазини передали у притулок для тварин "Бест Френдс" 2,5 тонни гуманітарної допомоги, інформує УНН.

Деталі

Мережа німецьких зоомагазинів "DAS FUTTERHAUS" та бренд Mac‘s pet food передали 2,5 тонни гуманітарної допомоги притулку "Бест Френдс", який зазнав чималих ушкоджень внаслідок ракетного удару в селі Макарів Київської області. У склад гуманітарної допомоги ввійшли: корм для собак та котів, вітаміни, біодобавки, іграшки, посуда, ліжечка і переноска для тварин.

Найцікавіше те, що гуманітарна допомога була зібрана безпосередньо в магазинах: приходячи у філіали „DAS FUTTERHAUS“ покупці могли купити будь-що для нужденних тварин і залишити це в спеціальному куточку. Далі магазини зібрали все подароване німецькими громадянами, доклали зі свого боку, запакували в гуманітарну допомогу і передали в Київ.

Збір і передача корму триватиме надалі.

Редакція УНН, яка брала участь в організації передачі гуманітарної допомоги і доставки її в притулок, дякує мережі магазинів „DAS FUTTERHAUS" та бренду Mac’s pet food за надання допомоги притулку, в якому кілька членів команди УНН є постійними волонтерами.

Особлива подяка українці Ірині Збишко – волонтерці, яка постійно допомагає Україні не тільки медичним обладнанням, а й опікується тваринами. Саме Ірина очолила логістичну комунікацію з німецької сторони і брала велику участь в тому, аби допомога дісталася до Києва. А також висловлюємо подяку Аркадію Стрімліну, який на запит Ірини про допомогу організував збір корму.

У такий важкий воєнний час це неоціненна допомога кожній тварині, що живе в розбомбленому притулку.

Нагадаємо

Притулок "Бест Френдс" потрапив під ракетний обстріл рашистів, коли поруч точилися жорстокі бої за територію Київської області.

Українські Національні Новини

Суспільство