rozbiinyi-napad-na-kyivshchyni-byly-obukhom-vid-sokyry-metalevym-lantsiuhom-rukamy-ta-nohamy

Розбійний напад на Київщині: били обухом від сокири, металевим ланцюгом, руками та ногами

 • 37562 переглядiв

В Київській області, група грабіжників жорстоко побила чоловіка, викравши його майно та пошкодивши автомобіль. Вони увірвались до будинку потерпілого у селі Кам’яна Гребля опівночі. Завдали господарю неодноразові удари обухом від сокири, металевим ланцюгом, руками та ногами. Після негідники заволоділи мисливською зброєю, боєприпасами, грошима та мобільним телефоном господаря. Поліція встановила та затримала підозрюваних протягом 24 годин після нападу.

На Київщині група розбійників увірвалась до будинку жителя Кам’яна Гребля. Вони побили господаря обухом від сокири, металевим ланцюгом, руками й ногами, а після розбили автівку потерпілого й забрали у нього цінності. Правоохоронцям знадобилось під доби, аби встановити всіх учасників розбійного нападу. Про випадок повідомили у Нацполіції Київщини, передає УНН.

Майже опівночі зловмисники увірвались до будинку потерпілого у селі Кам’яна Гребля. Фігуранти завдали господарю неодноразові удари металевими предметами, руками та ногами. Надалі негідники заволоділи майном потерпілого – мисливським карабіном, боєприпасами, грошовими коштами та мобільним телефоном. Крім цього, наостанок, правопорушники пошкодили автомобіль постраждалого.

— йдеться в повідомленні Нацполіції.

Деталі

Про напад на мешканця Кам’яної Греблі поліції повідомив знайомий потерпілого.

За півдоби працівники кримінальної поліції встановити усіх причетних до цього розбійного нападу. Зокрема, й водія легковика "Ford", який перевозив розбійників та їхнє місцеперебування.

Кривдниками виявились шестеро мешканців міста Сквира, віком від 23 до 37 років та 25-річний мешканець столиці.

Чотирьом затриманим, які безпосередньо наносили тілесні ушкодження потерпілому, обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, інші перебувають під домашнім арештом.

Шістьом фігурантам вже оголосили підозри у вчиненні розбійного нападу в умовах воєнного стану (ч.4 ст.187 ККУ), ще одному фігуранту – за приховування злочину (ч.1 ст.396 ККУ).

За даними слідчих, напередодні у постраждалого та одного із фігурантів провадження виник конфлікт. Аби помститись наступного дня після сварки кривдник заручившись підтримкою друзів прийшов до потерпілого додому, де вони й вчинили розбійний напад.

Тетяна Салганік

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі