ukenru
rotan-oprilyudniv-golovni-zadachi-molodizhnoyi-zbirnoyi-ukrayini

Ротань оприлюднив головні задачі молодіжної збірної України

 • 7295 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Наставник молодіжної збірної України з футболу Руслан Ротань поділився очікуваннями щодо підготовки нової команди на майбутні ігри, повідомляє УНН з посиланням на телеканали "Футбол 1/2".

"Головне завдання - йти нога в ногу з національною збірною, потрібно підтримувати їх інтереси. Прекрасно розумію, що всі збірні повинні працювати на національну команду. План ясний і я готовий його виконувати і співпрацювати. Звичайно, про результати молодіжної збірної теж не можна забувати, вони дуже важливі, я розумію свою відповідальність, яка лежить на мені і моїх помічниках. Це величезний виклик, це драйв, завжди був у моїй крові, це мені подобається", - наголосив Ротань.

Також молодий фахівець назвав імена гравців, на яких розраховує першочергово.

"Я дуже розраховую і на тих хлопців, які старші, яких я знаю. Чеберко і Луньов - на них дуже розраховую, бо добре знаю цих футболістів по "Дніпру", ці хлопці заслуговують на повагу. У той же час, хочеться, щоб і футболісти молодші також пробували свої сили в молодіжній збірній. Наприклад, як Мудрик в "Шахтарі" і Попов, який грав у молодіжній збірній", - наголосив спеціаліст.

Зауважимо, що на початку лютого у молодіжної команди почнуться другі збори команд, де одна група поїде до Туреччини, інша - в Іспанію.

Нагадаємо, Ротань став головним тренером молодіжної збірної України з футболу.

Українські Національні Новини

Спорт