ukenru
roszmi-povidomlyayut-pro-obstril-bryanskoyi-oblasti-ye-postrazhdali

РосЗМІ повідомляють про обстріл Брянської області: є постраждалі

 • 204444 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Російські пропагандистські ЗМІ повідомляють про обстріл нібито українськими мінометниками Климовського району Брянської області. ТАСС пише, що постраждало семеро людей, включаючи вагітну жінку і дитину, пише УНН.

Цитата

"13 квітня піддано мінометному обстрілу з території України автомобільний пункт пропуску "Нові Юрковичі" ПУ ФСБ Росії по Брянській області. У момент обстрілу на території пункту пропуску перебувало понад 30 українських біженців, які слідували в Російську Федерацію, які вжитими заходами були евакуйовані. Отримали пошкодження два автомобілі, що належать біженцям. Постраждалих немає", - заявили в ФСБ.

Деталі

Як стверджує російська пропаганда, семеро людей, у тому числі вагітна і дитина, постраждали в результаті обстрілу Климовського району Брянської області.

"Сім осіб надійшло після обстрілу. З них дитина у важкому стані з матір'ю вагітною направлені в Новозибківську ЦРЛ. Двоє дорослих у важкому стані, і ще троє в середньому стані", - пише ТАСС.

Крім того, у школах району скасували заняття.

"Заняття, звичайно, скасовані зараз. За бажанням батьків ми надаємо їм можливість поїхати в санаторій", - повідомила директор Департаменту освіти і науки регіону Олена Єгорова.

Додамо

13 квітня Міноборони рф заявило про погрози завдати ударів по Києву, в тому числі і по центрах прийняття рішень, якщо Україна нібито"продовжить влаштовувати диверсії і наносити удари по об'єктах на території Росії".

За кілька днів до цього, Головне управління розвідки Міністерства оборони України попереджало, що російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень і шкіл в російських населених пунктах.

Крім того, будуть нанесені ракетно-бомбові удари по місту Бєлгород або одному з міст Криму.
Все це робиться з метою провокації і для нагнітання антиукраїнської істерії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП