ukenru
roszmi-lyakayut-provokatsiyami-zsu-naperedodni-ta-pid-chas-chs-z-futbolu-v-rosiyi-rozvidka

РосЗМІ лякають провокаціями ЗСУ напередодні та під час ЧС з футболу в Росії - розвідка

 • 11207 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Російські ЗМІ поширюють фейки щодо підготовки Збройних Сил України до збройних провокацій напередодні та під час проведення Чемпіонату світу з футболу в Росії. Про це з посиланням на дані розвідки повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"За інформацією головного управління розвідки МО України, російські ЗМІ інтенсивно поширюють неправдиву інформацію та викривлені повідомлення про підготовку ЗСУ до масштабних збройних провокацій напередодні та під час проведення в Росії Чемпіонату Світу з футболу", - повідомив він.

За словами речника, російськими пропагандистами нав’язується думка суспільству, що Російська Федерація під час ЧМ з футболу не буде втручатись у розвиток подій на Донбасі, і тому "необхідно мобілізувати всі ресурси для нібито захисту псевдореспублік".

Як повідомляв УНН, напередодні британське видання The Sun повідомило, що представники терористичної організації “Ісламська Держава” на своїх закритих Telegram-каналах закликають влаштувати теракти під час фіналу Ліги чемпіонів у Києві.

У СБУ заявили, що інформація про підготовку терактів від імені "Ісламської держави" під час фіналу Ліги Чемпіонів у Києві є фейком російської пропаганди.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП