ukenru
roszmi-anonsuvali-spivrobitnitstvo-uyefa-i-krimskogo-futbolnogo-soyuzu

РосЗМІ анонсували співробітництво УЄФА і Кримського футбольного союзу

 • 10026 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) та Кримський футбольний союз (КФС) обговорять подальшу співпрацю в лютому цього року. Про це ТАСС повідомив президент КФС Юрій Ветоха, передає УНН.

Візит робочої комісії УЄФА з питань розвитку кримського футболу повинен був пройти влітку минулого року, але був перенесений на невизначений термін.

"Ми спілкувалися з нашим куратором з УЄФА Айвором Похваром на початку грудня за допомогою телефонної розмови. Він заявив, що чекає звісток з Російського футбольного союзу, і запропонував обговорити подальшу співпрацю в лютому 2019 року. При цьому варто відзначити, що це попередня домовленість, так як на початку грудня ніхто не знав, чи залишиться Віталій Леонтійович Мутко на посаді президента РФС чи ні. Повторюся, що в даний момент усе заплановано на лютий, але з урахуванням того, що в цьому ж місяці 22-го числа відбудуться вибори президента РФС, то не виключаю, що все може зміститися на березень", - сказав Ветоха.

Уточнюється, що пост президента РФС залишився вакантним після того, як 19 грудня цю посаду залишив Віталій Мутко, про що було оголошено на виконкомі організації. Вибори президента РФС пройдуть 22 лютого.

Як писав УНН, на думку футбольного експерта Дмитра Лащука, Павелко, на відміну від Суркіса, не вигідний Росії в складі УЄФА.

Українські Національні Новини

Політика