ukenru
rosturizm-poperediv-rosiyan-pro-spalakh-koru-v-ukrayini

Ростуризм попередив росіян про спалах кору в Україні

 • 8276 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Ростуризм попередив росіян про погіршення епідемічної ситуації з кору в Європі і Україні і закликав туроператорів інформувати туристів про ситуацію. Про це йдеться в повідомленні на сайті відомства, передає УНН.

"Ростуризм закликає туроператорів, що реалізують тури на зазначених напрямках, інформувати клієнтів про ситуацію з захворюваністю на кір. Російським громадянам рекомендовано враховувати дану інформацію при плануванні поїздок", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Росспоживнагляді повідомили про посилення санітарно-карантинного контролю через підвищення рівня захворюваності на кір у пунктах пропуску через державний кордон РФ, зокрема з Україною.

У відомстві також поінформували громадян з посиланням на Європейське регіональне бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я (ЄРБ ВООЗ) про те, що в Європі спостерігається погіршення епідемічної ситуації з кору.

У період з січня по жовтень минулого року в країнах Європи захворюваність в три рази перевищила рівні 2016 року. Найбільш складна обстановка відмічається в Італії, Румунії, Україні, Німеччині, додали в Ростуризмі.

Як повідомляв УНН, з початку 2018 року по 12 січня у Києві зафіксовано 74 випадки захворювання на кір, з них 57 – у дітей.

Українські Національні Новини

Суспільство