ukenru
rosiyu-u-nedalekomu-maybutnomu-chekaye-denatsifikatsiya-op

росію у недалекому майбутньому чекає "денацифікація" - ОП

 • 142173 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на відмову Кремля від використання терміна "денацифікація". За його словами, саме цей процес чекає росію найближчим часом. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пост Михайла Подоляка в Twitter.

Цитата

"Кремль вирішив відмовитися від терміна "денацифікація", оскільки дослідження показали, що росіяни не знають його значення і насилу вимовляють. Жарти в сторону? Ви вторглися в іншу країну, масово вбивали мирних жителів під надуманим приводом, а потім просто передумали", - написав Подоляк.

Деталі 

Також голова ОП зазначив, що кожен громадянин російської федерації повинен навчитися правильно писати, вимовляти та тлумачити вказаний термін. "Денацифікація – це те, що масово чекає на Росію в недалекому майбутньому. Російський нацизм обов’язково маємо знищити", - резюмував він.

Нагадаємо 

Рано вранці 24 лютого володимир путін оголосив про початок в Україні "спеціальної військової операції". Спочатку цілі цієї війни були позначені головою Кремля як "демілітаризація" та "денацифікація" України. 

Європейський парламент сьогодні, 5 травня, проголосує щодо двох резолюцій стосовно України. 

Українські Національні Новини

Політика