ukenru
rosiyskomu-aktoru-v-mashkovu-zaboronili-vyizd-v-ukrayinu-zyomki-likvidatsiyi-zirvano-prodyuser

Російському актору В.Машкову заборонили в'їзд в Україну, зйомки "Ліквідації" зірвано - продюсер

 • 25642 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Російському акторові Володимиру Машкову заборонили в’їзд до України, зйомки другої частини фільму "Ліквідація" - зірвано. Про це повідомив продюсер Сергій Чліянц, слова якого процитували користувачі Facebook передає УНН.

"Рік тому старші товариші запросили мене, напевно як одесита, взяти участь в зйомках другої частини фільму "Ліквідація". Я повинен був підготувати і провести зйомки в Одесі. Час, самі розумієте, не простий, і можна було чекати всіляких несподіванок. Однак, все йшло напрочуд гладко і набагато простіше ніж я очікував. Місцева влада, а так само представники силових структур, висловили серйозну підтримку проекту, а більшість запевняло в бажанні активно допомагати зйомкам фільму. І раптом як грім серед ясного неба: Акторові Володимиру Машкову заборонений в'їзд в Україну. Яка ж "Ліквідація" без Давида Гоцмана?! Отже: зйомки зірвані. Великий бюджет фільму не витрачений в Одесі. Кінематографісти і артисти нашого міста без хорошої роботи, а саме місто без улюбленого фільму",  - йдеться у дописі від імені продюсера С.Чліянца.

Він також нагадfв, як на відкритті Одеського фестивалю, присудження В.Машкову звання почесного громадянина Одеси вітали оплесками.

"І ось тепер... почесний громадянин Одеси, легендарний Давид Гоцман, один з кращих акторів нашого часу, Володимир Машков, не має права зніматися в кіно в Одесі. Чи можна ось так розтоптати любов сотень тисяч одеситів і мільйонів громадян України? Гей ви там, нагорі !!! У вас є інший Гоцман? Ви що, на зло? Що вам зробив актор?" - додав С.Чліянц.

Проте згодом запис був видалений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ заборонила М.Михалкову в’їзд на територію України

Українські Національні Новини

Суспільство