rosiyskogo-pidlitka-pidozryuyut-u-vbivstvi-priyomnikh-batkiv-u-ssha

Російського підлітка підозрюють у вбивстві прийомних батьків у США

 • 10347 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. У місті Краулі (Техас, США) заарештований 17-річний громадянин РФ Карл Едвард Брюера за звинуваченням у вбивстві своїх прийомних батьків, передає УНН з посиланням на ВВС.

За даними начальника поліції міста Луїса Солера, Карла Едварда Брюерза звинувачують у вбивстві своїх прийомних батьків 60-річного Троя Джина Брюера і його дружини, 64-річної Мері Брюер

"Точний мотив ми не знаємо. Це була сімейна сварка", - заявив на прес-конференції Л. Солер.

За його словами, підозрюваного затримали у вересні після спроби втечі від поліції, до цього йому було призначено заставу у розмірі 200 тис.дол і вилучено паспорт.

Карла Едварда Брюера усиновили у 2005 році в Росії. До цього він був Едуардом Четовим і жив в дитячому будинку в Пермському краї. Крім Едуарда американська сім'я всиновила також двох його братів, які теж знаходилися у дитбудинку.

При цьому з матеріалів слідства відомо, що трупи прийомних батьків підлітка пролежали в будинку більше 12 годин, а обвинувачений в цей час намагався змити з підлоги сліди крові.

Раніше вбита Мері Брюер заявляла у поліцію про те, що у неї пропали з дому два пістолети марки Sig Sauer. Жінка зазначила відсутність слідів злому і припустила, що викрадач зброї знав, де вона схована.

Як повідомляв УНН, за фактом вбивства немовля на Запоріжжі відкрили кримінальне провадження

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Полтавська "Ворскла" втримала нічию з "Динамо"

     • 9058 переглядiв