ukenru
rosiyskiy-veduchiy-andriy-malakhov-potrapiv-v-bazu-mirotvortsya

Російський ведучий Андрій Малахов потрапив у базу "Миротворця"

 • 40352 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Російський журналіст, ведучий програм російського телеканалу "Росія-1" Андрій Малахов потрапив в базу сайту "Миротворець". Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт "Миротворець".

Так, причиною занесення в базу зазначено "свідома участь в інформаційно-пропагандистській провокації Росії (країна-агресор) - т.зв. "телеміст між Росією і Україною "Треба поговорити", організованої антиукраїнським пропагандистським каналом "Росія-1".

Нагадаємо, один з українських телеканалів раніше заявив, що проведе телеміст з Росією "Треба поговорити". Пізніше телеканал заявив про скасування телемосту.

ГПУ зареєструвала виробництва про замах на вчинення державної зради у зв'язку з намірами телеканалу провести спільний телеміст з російським каналом. У ГПУ пояснювали, що проведення телемосту є порушенням чинного законодавства України та інформаційною підтримкою країни-агресора по окупації Криму і територій Донбасу.

Пізніше ГПУ порушила ще одну справу про "телемості" - про фінансування тероризму.

Крім того, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення заявляла, що проведе позапланову перевірку телеканалу через телеміст.

Українські Національні Новини

Політика