rosiyskiy-general-sergiy-surovikin-buv-sekretnim-vip-uchasnikom-vagnera-zmi

російський генерал сергій суровікін був секретним VIP-учасником "вагнера" - ЗМІ

 • 3588336 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. російський генерал, колишній командувач сил вторгнення в Україну, сергій суровікін був секретним VIP-членом «вагнера», згідно з отриманими документами, генерал мав свій реєстраційний номер у приватній компанії, повідомляє CNN з посиланням на власні джерела, пише УНН.

Деталі

Документи, надані ексклюзивно CNN, свідчать про те, що російський генерал сергій суровікін був секретним VIP-членом пвк "вагнера". Документи, отримані від російського Центру слідчих досьє, показали, що cуровікін мав особистий реєстраційний номер у пвк. Крім того, разом з генералом значиться щонайменше 30 інших високопоставлених російських військових та розвідників, які, згідно з документами, також є VIP – членами «вагнера», повідомляє видання.

Доповнення

сергій суровікін не з'являвся на публіці з минулої суботи, коли він опублікував відео, в якому просив очільника «вагнерівців» євгена пригожина припинити повстання. Відтоді його точне місцезнаходження залишається невідомим. росзЗМІ повідомляли, що його, ймовірно, відправили у СІЗО. суровікін - нагороджений командувач російських ВПС. Він отримав прізвисько «генерал Армагеддон» за його жорстоку тактику бомбардувань міст у Сирії.

Вже повідомлялося про те, що суровікін міг знати про бунт пригожина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кремлі не стали коментувати імовірний арешт суровікіна після "заколоту" пригожина

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Збройні Сили підтвердили удар по штабу росіян у Бердянську

     • 9138992 переглядiв

    Справу Остапа Ступки про п’яну ДТП передали до суду

     • 711834 переглядiв

    У Польщі затримали хокеїста з росії за підозрою у шпигунстві

     • 635494 переглядiв