ukenru
rosiyskiy-deputat-zaklikav-viyskovikh-pripiniti-brekhati-pro-porazki-rf-v-ukrayini

Російський депутат закликав військових припинити "брехати" про поразки рф в Україні

 • 405002 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. У середу російський депутат закликав військових розповісти правду про військові події в Україні після кількох нищівних поразок рф, передає УНН з посиланням на росЗМІ.

Цитата

"Потрібно припинити брехати. Звіти міноборони не змінюються. Народ знає. Наші люди не дурні. Це може призвести до втрати довіри", - заявив голова комітету нижньої палати парламенту з оборони андрій картаполов.

Додамо

У суботу російські війська залишили місто Лиман, що стало серйозною невдачею для Москви лише через день після того, як путін заявив, що регіон тепер є частиною росії.

За кілька годин після того, як міністерство оборони України заявило, що ЗСУ входять до міста, міністерство оборони росії заявило, що ухвалило рішення піти з Лимана.

"Через ризик потрапити в оточення сили союзників були відведені з міста в вигідніші місця", - йдеться в повідомленні міністерства, опублікованому в Telegram.

Масштабний та успішний контрнаступ українських військ минулого місяця на Харківщині змусив російських солдатів повністю відступити.

Українські Національні Новини

Новини Світу