ukenru
rosiyski-viyskovi-vidpratsyuvali-znischennya-korabliv-i-litakiv-protivnika-bilya-krimu

Російські військові відпрацювали знищення кораблів і літаків "противника" біля Криму

 • 11280 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Кораблі Чорноморського флоту РФ та авіація Південного військового округу міноборони Росії під час спільних навчань у Чорному морі біля берегів тимчасово окупованого Криму відпрацювали "знищення кораблів і літаків умовного противника". Про це з посиланням на дані флоту повідомляє Крим.Реалії, передає УНН.

"У перебігу навчань пара літаків Су-30м2, піднявшись у повітря з одного з аеродромів Криму, відпрацювала захід на бойовий курс для застосування авіаційних засобів ураження по малому протичовновому кораблю (МПК) "Суздалец", – повідомили у Чорноморському флоті РФ.

Крім того, після визначення повітряних об'єктів як "противника", екіпаж корабля "Суздалец", застосувавши зенітний ракетний комплекс "Оса-МА", завдав умовного вогневого удару по винищувачах до їх заходу на бойовий курс, повідомили у відомстві.

Як повідомляв УНН, у розвідці повідомили, що причиною потрапляння хімічних речовин у повітря на півночі Криму стало влучання у технологічні ємності снарядів під час навчань окупаційних військ Російської Федерації.

Українські Національні Новини

Політика