ukenru
rosiyski-siloviki-viletyat-v-ankaru-dlya-rozsliduvannya-vbivstva-posla

Російські силовики вилетять в Анкару для розслідування вбивства посла

 • 7396 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Оперативно-слідча група російських силових відомств у вівторок вилетить спецрейсом з Росії до Туреччини після вбивства в Анкарі російського посла Андрія Карлова. Про це з посиланням на джерело в російських силових відомствах повідомляє РИА Новости, передає УНН.

"У вівторок в Анкару планується спецборт з співробітниками російських силових відомств", - сказало джерело.

За його словами, до складу групи також увійшли лікарі і психологи.

Збройний напад на А.Карлова стався в понеділок в Центрі сучасного мистецтва на відкритті виставки "Росія очима мандрівника" в столиці Туреччини. Після нападу він був доставлений в госпіталь, через 40 хвилин лікарі повідомили про його смерть.

Лідери Росії і Туреччини ввечері в понеділок, невдовзі після трагедії в Анкарі, домовилися, що РФ найближчим часом направить до Туреччини слідчу групу для розслідування вбивства. За словами президента РФ Володимира Путіна, "ми повинні знати, хто направляв руку вбивці".

Після вбивства А.Карлова В.Путін доручив посилити охорону дипломатичних представництв Туреччини в РФ, а також отримати гарантії від турецької сторони щодо забезпечення безпеки російських диппредставництв за кордоном.

Українські Національні Новини

Новини Світу