ukenru
rosiyski-siloviki-na-kilka-godin-zatrimali-trokh-krimskikh-tatar

Російські силовики на кілька годин затримали трьох кримських татар

 • 10155 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Кримськотатарські активісти поверталися із судового засідання в російському Ростові-на-Дону до окупованого Криму й були затримані російськими силовиками в районі Керченського мосту. Про це повідомляє громадське об’єднання "Кримська солідарність" в Facebook, передає УНН.

"22.10.2019, на автомобільній дорозі по дорозі з Ростова-на-Дону до Криму був зупинений автомобіль, в якому знаходилися жителі Криму - Османов Ансар, Сулейманов Амет, Керімов Алі", - йдеться у повідомленні.

Активісти поверталася з судового засідання у справі "ялтинської групи" в Південному окружному військовому суді Ростова-на-Дону, де вони перебували як слухачі.

Через 6 годин після затримання "Кримська солідарність" опублікувала інформацію, що всіх затриманих все-таки звільнили з-під арешту, про що організація повідомила в Facebook.

"Затриманих сьогодні, 22 жовтня 2019 року, о 3:07 ранку на автомобільній дорозі по дорозі з Ростова-на-Дону до Криму в районі Керченського мосту трьох кримських татар відпустили", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про затримання кримськотатарського правозахисника на кордоні з анексованим Кримом.

Українські Національні Новини

Політика