ukenru
rosiyske-posolstvo-u-prazi-zakidali-futbolnimi-myachami

Російське посольство у Празі закидали футбольними м'ячами

 • 28841 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. У столиці Чехії (Прага) протестувальники в рамках акції протесту закидали російське посольство футбольними м'ячами. Про це повідомляється на Facebook-сторінці організації "Kaputin", передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що на площі Бориса Нємцова учасники групи активістів на знак протесту проти дій режиму Володимира Путіна закидали будівлю футбольними м'ячами.

Таким чином, вони протестували проти російського режиму і проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 2022 року в Санкт-Петербурзі.

Цитата

“Росія систематично порушує права людини своїх громадян, борючись з опозицією і змушуючи замовкнути критиків режиму. З цією метою він (Володимир Путін - ред.) не тільки зловживає своїми репресивними силами, судовою системою і секретними службами, але також покриває тортури і вбивства опозиціонерів", - повідомляють активісти.

Додамо

Протестувальники тримали в руках плакати з гаслами “Ліга чемпіонів агресії" і "Ліга чемпіонів несправедливих судів". Крім того, активісти також розгорнули український прапор.

Зазначимо, що офіційної реакції на мітинг посольство не дало.

Нагадаємо

Раніше під посольством Російської Федерації в Києві відбулися сутички через акцію на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального.

Біля будівлі посольства, на проспекті Повітрофлотському в Солом'янському районі столиці, відбулася акція на підтримку російського політичного діяча, на якій були присутні близько 30 осіб.

Під час заходу між учасниками акції стався конфлікт, в який втрутилися співробітники поліції і відразу його припинили.

Українські Національні Новини

Суспільство