ukenru
rosiyske-komanduvannya-na-donbasi-aktivizuvalo-pidgotovku-do-zastosuvannya-artileriyi-rozvidka

Російське командування на Донбасі активізувало підготовку до застосування артилерії – розвідка

 • 11087 переглядiв

КИЇВ, 13 червня. УНН. Російське командування на Донбасі активізувало підготовку до застосування артилерійських підрозділів. Про це з посиланням на дані розвідки на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

"Командування російсько-окупаційних військ активізувало підготовку до застосування артилерійських підрозділів. Зокрема на полігонах тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей суттєво зросла інтенсивність проведення практичних стрільб з реактивних систем залпового вогню "Град", а також з артилерії 152 калібру. Крім того, ворог збільшив кількість артилерійських розрахунків, які залучаються до чергування на передових позиціях з'єднаннь і частин так званого 1 та 2 АК російсько-окупаційних військ", - повідомив Мотузяник.

Водночас, за інформацією розвідки, противник посилив ведення розвідки з використанням безпілотних літальних апаратів на Новоайдарському, Слов'янському, Волоновашському і Маріупольському напрямку.

Нагадаємо, проросійські бойовики на Донбасі отримали право обстрілювати позиції Збройних сил України без дозволу керівництва.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП