ukenru
rosiyska-storona-zirvala-videokonferentsiyu-kontaktnoyi-grupi-schodo-donbasu-d-olifer

Російська сторона "зірвала" відеоконференцію контактної групи щодо Донбасу - Д.Оліфер

 • 11429 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Російська сторона не вийшла на зв'язок для відеоконференції тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі, яку було погоджено провести у середу. Про це повідомила прес-секретар представника України у контактній групі Дарка Оліфер на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні повинна була відбутися відеоконференція тристоронньої контактної групи. Ініціатива скайп-зустрічі належала російській стороні і була підтримана ОБСЄ", - повідомила вона.

З її слів, Україна була готова продовжити обговорення ходу імплементації домовленостей, про які йшлося 15 лютого 2017 року у рамках тристоронньої контактної групи в Мінську і 18 лютого 2017 року на зустрічі міністрів закордонних справ країн "нормандської четвірки" в Мюнхені.

"Українська делегація прибула для участі в відеоконференцзв'язку, також на зустріч приїхали спеціальний представник діючого голови ОБСЄ в тристоронній контактній групі Мартін Сайдік і Ертурул Апакан, голова СММ ОБСЄ, координатор від ОБСЄ в підгрупі з безпеки. Однак представники російської сторони не вийшли на скайп-зв'язок", - додала Д.Оліфер.

Нагадаємо, наступна зустріч контактної групи у Мінську відбудеться 1 березня.

Українські Національні Новини

Політика