ukenru
rosiyanin-namagavsya-vivezti-z-ukrayini-starovinnu-knigu-1

Росіянин намагався вивезти з України старовинну книгу

 • 9863 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. У пункті пропуску "Бачівськ" прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці завадили незаконному вивезенню з України старовинної книги. Про це повідомляє Відділ комунікації Державної прикордонної служби України, передає УНН.

"Сьогодні вночі оглядаючи мікроавтобус Mercedes-Benz Vito російської реєстрації, яким громадянин РФ прямував на виїзд з України, військовослужбовці виявили старовинну книгу "Курсъ ухода за больными" надруковану у 1918 році. Старовинна річ знаходилась в дорожній сумці, яка знаходилася у салоні транспортного засобу", – йдеться у повідомленні.

Виявлена книга, яка можливо становить культурну та історичну цінність, вилучена встановленим порядком. На правопорушника складені адміністративні матеріали.

Нагадаємо, у пункті пропуску "Бачівськ" прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці запобігли спробі вивезення з України старовинної книги видання середини ХІХ століття "КУРСЪ ХИМИЧЕСКОЙ ТЕХНОЛОГИИ".

Як повідомляв УНН, на Закарпатті правоохоронці затримали автомобіль під керуванням громадянина РФ, який перевозив шістьох незаконних мігрантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП