rosiyani-zavdali-raketnikh-udariv-po-kostyantinivtsi-i-kramatorsku-golova-ova

росіяни завдали ракетні удари по Костянтинівці і Краматорську - голова ОВА

 • 456698 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Російські військові сьогодні завдали двох ракетних ударів по Костянтинівці і Краматорську Донецької області, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у вівторок, 14 лютого, Telegram, передає УНН.

Цитата

"Двох ударів ракетами завдали російські окупанти по Костянтинівці і Краматорську. У Костянтинівці - за попередніми оперативними даними - поранили цивільну людину та пошкодили палац культури, у якому зараз працює Центр видачі гуманітарної допомоги. У Краматорську - вразили приміщення медичного закладу", - повідомив Кириленко.

Деталі

Що стосується обстрілів, які сталися до ранку, то, зі слів голови ОВА:

  • На Волноваському напрямку 1 людина поранена у Вугледарі, під обстрілами Новоукраїнка та Богоявленка.
  • На Донецькому напрямку ніч минула відносно спокійно: зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки, в Мар'їнській громаді під вогнем Мар'їнка та село Костянтинівка, в Курахівській громаді поцілили в промзону в Курахівці та складську зону в Гірнику.
  • На Горлівському напрямку поранено 1 людину в Щербинівці Торецької громади, пошкоджено 2 будинки у Васюківці Соледарської громади та багатоповерхівку у Бахмуті.
  • На Лисичанському напрямку 1 людина загинула у Ставках Лиманської громади. У Лимані 1 людина поранена, пошкоджено 3 будинки. Гучно минула ніч у Сіверську та на околицях громади.

Доповнення

Усього за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 3. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Чи закритий доступ до Бахмута - Череватий пояснив ситуацію

     • 485512 переглядiв

    Зеленський увів до складу Ставки нових очільників СБУ та МВС

     • 529672 переглядiв