rosiyani-vzyali-taktichnu-pauzu-ale-gotuyutsya-do-novogo-masovanogo-udaru-ok-pivden

росіяни взяли тактичну паузу, але готуються до нового масованого удару – ОК «Південь»

 • 634970 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Після низки масованих атак по Україні, особливо в ночі, росія взяла певну тактичну паузу. Армія рф використовує її для розвідки. Це свідчить про те, що підготовка до нового масованого обстрілу вже ведеться, розповіла керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк у всеукраїнському телемарафоні, пише УНН.

Цитата

«Потужності в них ще є. Запаси вони поповнили, зокрема і дронові. І це говорить про те, що масовані нічні атаки, зокрема, будуть повторюватися. Але присипати пильність, що це буде тільки вночі не можна. Ми маємо бути напоготові. Ворог підступний і буде шукати для себе перемог там, де може їх хоча б інсценувати те, що вони роблять під час атак", – зазначила Гуменюк.

Деталі

Також Гуменюк розповіла, що зараз в Чорному морі корабельне угрупування, порівняно з тим, яке вони зазвичай розгортали, «скромне» - 7 кораблів. Також один корабель - в Азовському морі.

«Вони викривають надводну обстановку та займаються розвідкою", - сказала вона.

За словами Гуменюк, ракетоносіїв у Чорному морі на чергування немає. Водночас вона нагадала, що достатньо 2-3 години, щоб вони повернулися і були готові до атак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони мають успіх у наступі на кількох напрямках, на сході закріплюються - речник Генштабу

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Донеччина: росіяни обстріляли житловий сектор, є руйнування

     • 917561 переглядiв

    Через пожежу у будинку на Львівщині загинули матір з дитиною

     • 221993 переглядiв