rosiyani-unochi-vdarili-raketami-po-okolitsyakh-zaporizhzhya-ta-atakuvali-dronami-olgivske-ova

росіяни уночі вдарили ракетами по околицях Запоріжжя та атакували дронами Ольгівське - ОВА

 • 454849 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Армія рф у ніч на середу тричі ракетами вдарила по околицях Запоріжжя, також двічі атакував селище Ольгівське. Попередньо, ніхто не постраждав. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко, пише УНН.

Цитата

«Ворог двічі атакував Ольгівське із застосуванням БПЛА, тричі ракетами вдарив по відкритій території на околицях обласного центру, з РСЗВ вгатив по Новоіванівці, Ольгівському, Темирівці, Новодарівці, атакував авіабомбами Оріхів, Новоандріївку, Новодарівку, Преображенку та П'ятихатки», - написав Малашко у Telegram.

За словами очільника ОВА, загалом за минулу добу російські війська здійснили 92 обстріли 23 прифронтових населених пунктів. 78 артилерійських ударів прийшлися по території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Гуляйпільського, Кам'янського, Степового, Плавнів та інших сіл на лінії розмежування.

За добу внаслідок обстрілів надійшло 34 повідомлення про руйнування житла громадян та інших цивільних об'єктів: господарських споруд, гаражів та корпусу навчального закладу.

Доповнення

У понеділок під ворожим вогнем опинились 24 прифронтові населені пункти Запорізької області. Внаслідок авіаудару по Оріхову загинула 72-річна жінка.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф атакувала передмістя Кропивницького - ОВА

     • 277199 переглядiв

    Нічної атаки дронами зазнала Полтавщина

     • 395986 переглядiв

    На Сумщині вночі знищили чотири "шахеди"

     • 339884 переглядiв